Skip to content

Future Nails

In 2019 ben ik benaderd om de website te mogen maken voor Future Nails. Deze heb ik afgeleverd en onderhoud deze website voor Future Nails bij. 

Satellite sportscafe

In 2015 ben ik benaderd om de website te mogen maken voor satellitesportscafe   Deze heb ik afgeleverd begin 2016  en na uitleg onderhoudt de klant de site zelf. 

VRM Services

Eind 2015 ben ik benaderd om de website te mogen maken voor VRM Services. Deze heb ik afgeleverd begin 2016  en na uitleg onderhoudt de klant de site zelf. 

de Jongs vijvercentrum

In 2013 ben ik benaderd om de website te mogen maken voor De Jongs vijvercentrum. Deze heb ik afgeleverd en na uitleg onderhoudt de klant de site zelf. 

Levendig Amsterdam.

In 2015 ben ik benaderd om de website te mogen maken voor Levendig Amsterdam. Deze heb ik afgeleverd en na uitleg onderhoudt de klant de site zelf.

Brunschot Stucadoor

In 2011 heb ik de site van Brunschot Stucadoor opgezet. Daarna is hij een hele tijd offline geweest en sinds 2019 is hij voorzien van nieuwe layout en weer online gezet.

Verheijen Natuursteen

De website van Verheijen Natuursteen heb ik in 2016 ontworpen in opdracht van hun. Deze heb ik afgeleverd en na uitleg onderhoudt de klant de site zelf

Roosfotografie

Natuurlijk mag mijn eigen website niet ontbreken. Deze is sinds het bestaan van roosfotografie online en al paar x gewisseld van lay-out.
Portfolio

Danny de Munk
De website van Danny de Munk heb ik 6 jaar met plezier ontworpen en onderhouden. 

In 2015 heb ik samengewerkt met Danny aan zijn nieuwe theatertournee.
De poster, flyers, cd ontwerp en afbeeldingen in de show kwamen van de hand van Roosfotografie af 

De website is vanaf 2018 onder beheer van iemand anders